Jubilats per Mallorca

Jubilats per Mallorca és una associació que pretén ofrir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econòmics i de tota casta. Per posar-se en contacte amb nosaltres cal enviar un e-mail a jubilatsxmca@gmail.com

Atemptat a la llibertat d'expressió

jubilats | 23 Novembre, 2012 14:18

Continuant amb l'escalada antidemocràtica que du els polítics que ens governen a diferents institucions a proposar la censura prèvia com en temps del franquisme, fins i tot per les actrivitats internes dels col·legis, el govern muncicipal d'Alaró vol ara imposar-nos una multa de 2.500 euros per haver fet difusió de fulls d'opinió en el seu municipi. Al·legarem en contra d'aquest atemptat contra la llibertat d'expressió per un dels pocs camins que ens queden als qui som pobres i no podem comprar cap ràdio, ni cap tv, ni cap diari de gran tirada, fer arribar personalment el nostre pensament. Confiam guanyar l'al·legació (o el plet si arribava a produir-se), però el fet de que ens facin perdre el temps en defensar-nos per practicar una activitat tan pacífica com la que hem duit a terme ens indigna profundament, i més si consideram la quantitat d'accions productives a les que podrien dedicar el seu funcionariat, en lloc de fer-lo servir per perseguir un dret humà fonamental com és el de la llibertat d'expressió de la pròpia opinió. Jubilats per Mallorca 23 de Novembre de 2012

Comentaris

Burlar la llei Wert

Joan Boronat Lecha | 24/09/2013, 20:17

Deures i drets constitucionals
Es govern espanyol, quan li convé s’oblida de les lleis o modifica la seva “intocable i santa constitució”. Ara esta cercant escletxes a la llei anti-tabac per poder acontentar el magnat Sheldon Adelson i permetre fumar a Eurovegas. (si mai s’arriba a construir)
Però normalment el nacionalisme espanyol s’empara amb la constitució, fem nosaltres el mateix per defensar-nos del nacionalisme espanyol. L’article 3 del títol preliminar diu: El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el DERECHO a usarla.
Jo pregunto, no podrien els mestres renunciar al DRET de parlar castellà acollint-se a la constitució per burlar la llei “Wert”?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb