Jubilats per Mallorca

Jubilats per Mallorca és una associació que pretén ofrir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econòmics i de tota casta. Per posar-se en contacte amb nosaltres cal enviar un e-mail a jubilatsxmca@gmail.com

Tercer Comunicat de Premsa des de la "Vaga de fam per la llengua"

jubilats | 03 Març, 2012 21:34

COMUNICAT DE PREMSA DE JUBILATS PER MALLORCA . Jubilats per Mallorca valora positivamente el contingut institucional del discurs fet pel president del Parlament de les illes Balears, Sr. Pere Rotger, amb motiu de la diada de les illes Balears, el passat dia 1, en defensa del model lingüístic vigent i en contra de la minorització de la llengua pròpia de les illes Balears. Per desgràcia, i encara que aquest model quedi enfora de reconèixer a la nostra llengua els drets que li pertoquen segons la Declaració Universal dels Drets Lingüístics, no és això allò que està ni fent ni projectant l’actual govern Balear, que en temps de crisi crea despeses innecessàries rompent consensos i projecta mesures que dificultaran l’accés al treball dels nostres joves. Per tant, i en vista dels fets objectius, tot i alegrar-nos del discurs del Sr. Rotger, mantenim la vaga de fam i la crida a la mobilització en defensa del mallorquí, del menorquí, de l’eivissenc i del formenterer, el coneixement dels quals el govern vol fer innecessari, fins i tot a la funció publica, llevant el requisit de català. Palma 3 de Març de 2012

Comentaris

GRÀCIES

Laia | 26/03/2012, 17:35

Des de Barcelona, tot el nostre suport a Jaume Bonet i a Tomeu Amengual, així com a l'associació de Jubilats per Mallorca, per la seva valenta defensa de la llengua que compartim tots aquests territoris germans. Gràcies companys, la vostra acció ens anima i ens ajuda a seguir. Molta força.

Gracies

Ivan.N | 23/03/2012, 10:33

Volia ver-vos arribar la meva gratitud des de terres Catalanes, mons pares van arribar ja fa uns anys a Catalunya, des d'Andalusia i Múrcia, i ara em toca a mi vetllar per la nostre llengua, aquella mateixa que va acollir a mons pares i em va donar un futur a mi. Per això els hi estic molt agraït per el gran sacrifici personal que esteu fent, posant la vostre vida en joc per la preservació no nomes d'una llengua, si no de tot un poble i la seva cultura.

I fent reflexió, en hauria de caure la cara de vergonya a tota la resta, molts de nosaltres molt mes joves que vostès, que no som tant valents ni tant compromesos com per fer el que vostès fan.
Si tots els Països Catalans fórem tan valents com vostès, el nostre present seria molt diferent.

Moltes gracies de nou, d'un Català de pares Espanyols.

Re: Tercer Comunicat de Premsa des de la "Vaga de fam per la llengua"

Josep Pérez Franco | 22/03/2012, 18:48

Us envio la meva solidaritat i el reconeixement d'aquest acte d'estimació al patrimoni cultural més preuat, que és la llengua.En el meu article mensual que surt demà publicat, faig menció a aquest fet de generositat i valentia. JPF. economista i ex-prof. Fac.Economia URL

Re: Tercer Comunicat de Premsa des de la "Vaga de fam per la llengua"

Francesca | 22/03/2012, 15:26

Els mallorquins estam amb vosaltres, tenint present que de venuts n'hi ha, per desgràcia, per tot arreu. No és més que una clara falta d'autoestima. Pitjor estan ells... Força i ànims!

paperot

Rafa | 19/03/2012, 10:44

Esteu fent un ridicul espantós

CORATGE!

Jordi Caldentey | 12/03/2012, 16:58

Endavant, benvolguts Jubilats, amb la vostra iniciativa! Els Drets Civils dels mallorquins són en perill davant l'ofensiva ultranacionalista forastera i antimallorquina promoguda des de les institucions, ocupades per uns subjectes votats perquè fessin qualque cosa contra la crisi, i no contra la nostra identitat.
Gràcies pel coratge que ens donau amb el vostre exemple. Endavant!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb