Jubilats per Mallorca

Jubilats per Mallorca és una associació que pretén ofrir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econòmics i de tota casta. Per posar-se en contacte amb nosaltres cal enviar un e-mail a jubilatsxmca@gmail.com

Llengua pròpia d'un territori

jubilats | 04 Març, 2012 21:17

Declaració Universal de Drets Lingüístics. Art. 1.1 " ....... Amb la denominació de llengua pròpia d'un territori es fa referència a l'idioma de la comunitat històricament establerta en aquell espai" Art- 1.2 "Aquesta Declaració ..... adopta com a referent de la plenitud dels drets lingüístics els cas d'una comunitat lingüística en el seu espai territorial, ... "
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb