Jubilats per Mallorca

Jubilats per Mallorca Ús una associaciˇ que pretÚn ofrir als jubilats i assimilables, propostes i Ómbits de feina voluntÓria en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i tambÚ en favor del reconeixement ple de la nostra dignitat i dels nostres drets socials, culturals, econ˛mics i de tota casta. Per posar-se en contacte amb nosaltres cal enviar un e-mail a jubilatsxmca@gmail.com

Llengua pr˛pia d'un territori

jubilats | 04 Marš, 2012 21:17

Declaraciˇ Universal de Drets LingŘÝstics. Art. 1.1 " ....... Amb la denominaciˇ de llengua pr˛pia d'un territori es fa referŔncia a l'idioma de la comunitat hist˛ricament establerta en aquell espai" Art- 1.2 "Aquesta Declaraciˇ ..... adopta com a referent de la plenitud dels drets lingŘÝstics els cas d'una comunitat lingŘÝstica en el seu espai territorial, ... "
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb